Contact
  Stuur uw e-mail:
  icon mail
  Volg ons op Facebook
  icon facebook
  Volg ons op Instagram
  instagram
  Rabobank
  NL15RABO0169917983
  KvK
  54341043

 

 

Bestuur Stichting Corsowagen Passewaaij

Het bestuur van Stichting Corsowagen Passewaaij bestaat uit zeven personen; een dagelijks bestuur en een aantal algemene bestuursleden. De coördinatoren van de werkgroepen, tevens algemene bestuursleden hebben allen een eigen professie. Deze coördinatoren hebben de leiding over ontwerp, techniek, pr/marketing en catering/facilitair. Alle bestuursleden zullen zich hier aan u voorstellen. Deze bestuurders zorgen er samen voor dat de vrijwilligers op een leuke en veilige manier hun hobby kunnen uitoefenen.

 

Wim van Oort - Voorzitter

Ben Wim van Oort; geboren in Tiel en vanaf 1992 woonachtig in Passewaaij. Ben al meer dan 15 jaar actief geweest voor de Stichting 4-Stromenland als lid van de PR commissie. Vind het na 20 jaar wel tijd worden dat ook de wijk Passewaaij gaat deelnemen aan het Fruitcorso en zie het dan ook als een uitdaging om met deze groep enthousiaste vrijwilligers te gaan bouwen aan een corsowagen voor onze wijk. Zal mij actief gaan bezighouden met de PR activiteiten; het binnenhalen van sponsoren om voldoende middelen te hebben om een wagen te kunnen bouwen.

 

Sebastiaan Sewalt - Secretaris

 

 

Alfred Vollenberg - Algemeen bestuurslid Techniek

Hallo allemaal leuk dat je op onze website een kijkje komt nemen "want samen maken we het mogelijk" dit grote Fruitcorso evenement. Ik ben Alfred Vollenberg en vader van een lieve dochter, die ook druk is op haar manier met dit mooie corso. Verder ben ik ook al een aantal jaren actief binnen corsoland. Ik ben begonnen als wagenbouwer bij één van de corsodorpen. De laatste jaren ben ik ook actief bij het kindercorso betrokken geweest. Het kindercorso is de plaats waar in principe de basis ligt van het ontwerpen en bouwen voor de jeugdige deelnemers. Mijn werkzaamheden voor Corsowagen Passewaaij zullen vooral liggen in te techniek en de uitvoering en de begeleiding hiervan.

Donateur worden?

- Downloaden
- Op papier uitprinten
- Even invullen
- Naar ons opsturen

sponsorkliks